Και οι Σέρρες για Πορτίγια, ψάχνονται για Νάτσο

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Κριστιάν Πορτίγια έχει μπει και ο Πανσερραϊκός, ο οποίος θέλει τον Ισπανό μέσο του Άρη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Χιχόν, δε δείχνει να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μίχαλ Πρόμπιερζ και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του, φαίνεται ότι μάλλον θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τους κίτρινους.

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η διοίκηση της ΠΑΕ θα μιλήσει με τον παίκτη και θα προσπαθήσει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του το Γενάρη. Για τον Πορτίγια έχουν κυκλοφορήσει μεταγραφικά σενάρια και για ενδιαφέρον της Δόξας Δράμας.

O Πορτίγια, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε το παιχνίδι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα οι δύο ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Νάτσο Γκαρσία, με την περίπτωσή του Βολιβιανού ωστόσο να είναι πολύ πιο περίπλοκη…

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις 28 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τη Δόξα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν και θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το 2011.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top