Υπόνοιες για το 1-1 στο ΠΑΟΚ – Ρουμπίν!

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, άφησε υπόνοιες για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν Καζάν.

Την ισοπαλία αναζητούσε η Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να προκριθεί. Από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα «καπάρωνε» την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Όπως και έγινε. Τελικό σκορ 1-1.

Ο Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, που έχει ως ρόλο να εντοπίζει τα ύποπτα παιχνίδια, ισχυρίστηκε ότι ένα από αυτά είναι και το ΠΑΟΚ – Ρουμπίν Καζάν.

«Ο σχολιαστής του αγώνα, πριν ακόμα από την έναρξη, είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο ‘Χ’ και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Για την Τότεναμ το Γιουρόπα Λιγκ ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα!».

Τέλος, δήλωσε: «Πλέον η Ρουμπίν με το κυνικό της ποδόσφαιρο προκρίθηκε στους 32. Ας δούμε λοιπόν πως η συνέχιση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη θα την επηρεάσει στο ρωσικό πρωτάθλημα. Φέτος αποδείχτηκε πως μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν είναι καλό για την Ρουμπίν να συνεχίσει στο European League καθώς τα πλέι οφ στο ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι στο νέο έτος πολύ δύσκολα».
 
Πηγή: onsports
 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top