Και ο Γκριζμάν στα ανταλλάγματα της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο!

Η Μπαρτσελόνα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες και φέρεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει στην Ίντερ ακόμη και τον Αντουάν Γκριζμάν.

Έμμονη ιδέα φαίνεται πως έχει γίνει στην Μπαρτσελόνα η απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες και μάλλον το εν λόγω σενάριο θα μας κρατήσει… συντροφιά στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την Ίντερ, αλλά και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δείχνοντας το πόσο επιθυμούν να αποκτήσουν τον Αργεντινό φορ. Ήδη, μάλιστα, έχουν προτείνει στους Μιλανέζους αρκετούς παίκτες για να τους συμπεριλάβουν στο deal και να μειώσουν το ποσό των 120+ εκατ. ευρώ που ζητάνε για τον Λαουτάρο.

Η Ίντερ, όμως, δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία συζήτησης ούτε με τον Φίρπο, ούτε με τον Σεμέδο καθώς δεν αρέσουν στον Αντόνιο Κόντε. Την ίδια ώρα, ο Αρτούρο Βιδάλ που αρέσει στους «νερατζούρι» δεν θέλει να αναμειχθεί σε κάποια… τράμπα, ενώ το όνομα τού Αλενιά που έπεσε επίσης στο τραπέζι δεν «ψήνει» τους Ιταλούς.

Τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Αντουάν Γκριζμάν σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Παίκτης που χωράει να παίξει σε κάθε ομάδα και μπορεί να αντικαταστήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ίντερ. Αλλά την ίδια ώρα, το συμβόλαιό του στέκεται εμπόδιο καθώς οι Μιλανέζοι δεν θα του δώσουν τα 18 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως στην Μπαρτσελόνα.

Πάντως, να μην αποκλείσουμε και το όνομα του Αρτούρ. Του Βραζιλιάνου χαφ που αρέσει ιδιαίτερα στην Ίντερ και αν συμπεριληφθεί στο… πακέτο για τον Λαουτάρο με κάποια χρήματα, δεν αποκλείεται να πείσει τους Μιλανέζους.

To Top