Το ξεχωριστό flash back του Κλοπ (video-photos)

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραμένει και αυτός σε καραντίνα και σε συνέντευξη στο κανάλι των κόκκινων αναφέρθηκε στο πως περνάει τον αρκετό ελεύθερο χρόνο του. 

Ο τεχνικός των κόκκινων έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στο κανάλι της Λίβερπουλ και στάθηκε στο πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του. Αρχικά αναφέρθηκε στα τόσα “challenge” που γίνονται μέσω των social media και τόνισε πως η πρόκληση που έχει θέσει αυτός στον εαυτό είναι να μάθει να δένει τη γραβάτα του λέγοντας: “Είμαι 52 χρονών και ακόμα δεν έχω μάθει πώς να δένω τη γραβάτα μου σωστά. Είναι η πρόκληση που έχω βάλει στον εαυτό μου για την επόμενη εβδομάδα”.

Εν συνεχεία υποστήριξε πως από τη μέρα που σταμάτησε την καριέρα του δεν συνήθιζε να τρέχει κάτι που κάνει ξανά το τελευταίο διάστημα καθημερινά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η παρακολούθηση κάποιων αγώνων ή στιγμών που έζησε με την Λίβερπουλ με τον Κλοπ να τονίζει: “Είδα ξανά την παρέλαση μετά την κατάκτηση του Champions League αλλά και χάιλαιτς από την περσινή σεζόν, τα ματς με την Μπαρτσελόνα, τη Μάντσεστερ Σίτι. Κάποια μάλιστα τα έβαλα και στο γκρουπ με τους παίκτες μου και έστειλαν και αυτοί βίντεο που βλέπουν οι ίδιοι”. Ενώ συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα πέρυσι στο Άνφιλντ τόνισε: “Είδα ξανά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και κάποιος παίκτης μου είπε στο ημίχρονο. Κάτι πρέπει να αλλάξει”.

Ο Κλοπ σε αυτή την άσχημη συγκυρία για όλο τον κόσμο έχει την ευτυχία να έχει στο πλευρό του τον έναν του γιο καθώς το λοκ ντάουν τον βρήκε στην Αγγλία. Οπότε οι δύο τους βλέπουν μαζί ταινίες. Αν και όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός δεν είναι ο καλύτερος για να δει κάποιος μαζί του μια ταινία: “Ο ένας μου γιος ήταν εδώ όταν αποκλειστήκαμε οπότε κάθε βράδυ έχουμε μονομαχία για το ποιος θα έχει το τηλεκοντρόλ. Είδα αρκετές ταινίες τρώγοντας και ποπκόρν. Μου αρέσουν οι ταινίες και δη οι κωμικές. Το κακό είναι ότι γελάω αρκετά και έντονα και όποιος κάθεται δίπλα μου ενοχλείται από το γέλιο μου γιατί εγώ μπορεί να γελάω ακόμα και με το προηγούμενο αστείο. Μια καλή ταινία είναι σαν… διακοπές για το μυαλό σου”.

 

Επίσης ο Κλοπ αναφέρθηκε στο πόσο χρησιμοποιεί πλέον τα social media τα οποία τον έφεραν κοντά και με συμμαθητές του που τον βοήθησαν να θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια και του έστειλαν φωτογραφίες από το παρελθόν. Τις οποίες δεν είχε πρόβλημα να δείξει κιόλας: “Οι φίλοι μου θα έχουν τρελαθεί με την εξέλιξη που έχω στα social media. Μπορώ πλέον να συνομιλώ με συμμαθητές μου οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μου κάποιες φωτογραφίες απ’ όταν ήμουν μικρότερος γιατί δεν τις έχω μαζί μου. Δεν φοβάμαι να τις δείξω ακόμα και αν γελάσουν κάποιοι με μένα καλό θα είναι για αυτούς”.

To Top