ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και τα… δοκάρια μέσα! Η φοβερή περσινή ανατροπή των 78 δευτερολέπτων (video)

Ο Άρης απέδρασε πέρσι με μια σπουδαία νίκη από το Ηράκλειο, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ, σ’ ένα ματς που είχε φινάλε, ακατάλληλο για καρδιακούς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Σασί στο 75′, το ματς πάγωσε για περίπου πέντε λεπτά όταν ο Βουό τράκαρε στον αέρα με τον Βέλεθ και έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα (και για τους δύο παίκτες).

Κάπου εκεί, θα περίμενε κανείς το ματς να πάει «σβηστό» στο 1-0, όμως ο Χαμζά Γιουνές, που μπήκε αλλαγή στο 68′ είχε διαφορετική άποψη. Αρχικά, ισοφάρισε στο 93′ με ωραία κοντινή προβολή έπειτα από διπλό δοκάρι των φιλοξενούμενων και πριν καλά καλά καταλάβει ο ΟΦΗ πώς έχασε τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια του, ήρθε ο Γιουνές (94′) να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με το κεφάλι, στέλνοντας αρχικά τη μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Στρέζου.

Νωρίτερα, ο Άρης είχε άλλα δύο δοκάρια με τον Γιουνές στο 68′ με εκτέλεση φάουλ και δύο λεπτά μετά σε βολίδα του Ματέο Γκαρσία.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης (46′ Σασί), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης (74′ Οικονόμου), Πλατέλλας, Νάστος, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης (90′ Μιχόγεβιτς), Βουό.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος (80′ Μενέντεθ), Σιώπης, Μπάσα (71′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Γκάμα, Μαρτίνες (57′ Γιουνές), Ντιγκινί

 

To Top