ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντραγκίτσεβιτς άγγιξε το ρεκόρ των Βράνκοβιτς και Μπραγκς

Για μία ασίστ ο Βλάντο Ντραγκίτσεβιτς έχασε το τριπλ νταμπλ χθες στο ΟΑΚΑ και θα γινόταν ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Άρη που θα πετύχαινε ανάλογη επίδοση μετά τους Στόγιαν Βράνκοβιτς και Τόρεϊ Μπραγκς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ “μέσα από την εξαιρετικά ανταγωνιστική εμφάνιση του Άρη στο σημερινό παιχνίδι, παραλίγο να προκύψει ένα μεγάλο επίτευγμα. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς “άγγιξε” το “triple-double” το οποίο έχασε για μία ασίστ (21π, 11ρ, 9ασ.).

Θα μπορούσε απόψε να γίνει ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Άρη που θα έφτανε σε ένα τέτοιο επίτευγμα μετά τον Στόγιαν Βράνκοβιτς στις 21 Οκτωβρίου 1989 (είχε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 κοψίματα στο Έσπερος – Άρης 70-112) και τον Τόρεϊ Μπραγκς στις 10 Νοεμβρίου 2001 (είχε 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ στο Άρης – Μαρούσι 80-86)”.

Ο Ντραγκίσεβιτς δεν έφτασε απλά στην κορυφαία επίδοση ranking του φετινού Άρη με τους 38 βαθμούς, με τους οποίους τελείωσε το παιχνίδι (36 βαθμούς είχε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ), αλλά σημείωσε και τη δεύτερη καλύτερη φετινής Basket League μετά από εκείνη των 40 βαθμών που είχε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Πρόκειται για την κορυφαία επίδοση ranking της τελευταίας τριετίας από παίκτη του Άρη. Πριν από αυτόν καλύτερη επίδοση είχε ο Μάικλ Τζένκινς, στις 29 Οκτωβρίου 2016, με 39 βαθμούς αξιολόγησης στην εκτός έδρας νίκη (79-89) με τον Προμηθέα.

To Top