ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και τώρα… Καββαδάς, η επιστροφή!

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα από την Δανία και χωρίς… ανάσα ξεκινάει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχεδόν το είπε χθες. Ο διεθνής σέντερ βρίσκεται στην τελευταία… στροφή για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Από τον Οκτώβριο που τραυματίστηκε έχασε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (Προμηθέας, Ολυμπιακός, Κόροιβος, Παναθηναϊκός, Δόξα Λευκάδας, Κολοσσός, Κύμη) και οχτώ παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ (Μπέαρς, Ναχαρίγια, Μπάνβιτ, Νίμπουρκ, Σκαϊλάινερς, Μονακό, Έλιος Σανς, Μπέαρς). Ο απολογισμός του Άρη σε αυτούς τους αγώνες ήταν 10 νίκες και 5 ήττες.

Θα επανέλθει σταδιακά

Πλέον η αποθεραπεία του έχει ολοκληρωθεί και ο Καββαδάς προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Μη φανταστεί κανείς ότι το Σάββατο στην Πάτρα αν και εφόσον βρίσκεται στην 12αδα, που είναι το πιο πιθανό, θα πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, διότι πρέπει σταδιακά να επανέλθει.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα οριστικοποιηθεί η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως και του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος επίσης το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει.

To Top