ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ και Τσαϊρέλης δίχως δεύτερη σκέψη: “Αφιερωμένη στους φιλάθλους μας, τους ευχαριστούμε!”

Και στο Όρχους. Και εκεί. Για τον θεό του πολέμου, τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Ο κόσμος ήταν και στο Όρχους και θα είναι και στο… επόμενο Όρχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Δικαίως Βασίλης Σίμτσακ και Μιχάλης Τσαϊρέλης αφιέρωσαν το “διπλό” στους φιλάθλους του Άρη.

«Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ για να μας συμπαρασταθούν και πραγματικά τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Σίμτσακ.

“Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν εδώ κι αυτό ήταν σπουδαίο για μας”, σχολίασε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Για τον αγώνα ο Σίμτσακ εξήγησε πως “ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Το σημαντικότερο ήταν το επίπεδο των συνεργασιών μας. Μπήκαν τα τρίποντα αλλά μετά από καλές συνεργασίες και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε πολλά προβλήματα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να δίνουμε κάτι παραπάνω”.

Ο Τσαϊρέλης πρόσθεσε: “Έχουμε μάθει να λειτουργούμε υπό αυτές τις συνθήκες, να παίζουμε για τους απόντες.  Οι νίκες πάντα φτιάχνουν τη ψυχολογία μιας ομάδας, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα που ακολουθεί στην Πάτρα”.

To Top