ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα… ντέρμπι για τον Άρη, περιμένει την ΑΕΚ με στόχο μία ακόμα νίκη!

Αποστολή εξετελέσθη χθες για τον Άρη, που μετά από δύο εβδομάδες επέστρεψε στο γήπεδο και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε! Σαν να μην πέρασε μία μέρα…

Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, έχοντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν την απαραίτητη ψυχολογία για το δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς, αυτό με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30, για την 8η αγωνιστική στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μοναδικός στόχος η νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην οποία βρίσκεται από την αρχή της φετινής σεζόν!

Μάλιστα στο ντέρμπι που ακολουθεί, ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Λίτσεϊ Ροζ που χθες εξέτισε (λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών) την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Λούκας Σάσα, που είχε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής θα έχει -εκτός απροόπτου- και τους τέσσερις από τους πέντε (Κουέστα, Μπουσέ, Μπερτόγλιο, Μπαγκαλιάνης και Μαρτίνης) παίκτες που έμειναν εκτός λόγω κορωνοϊού. Οι τέσσερις έχουν ήδη ένα αρνητικό τεστ και χρειάζονται ακόμα ένα για να αποκτήσουν και πάλι δικαίωμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και συμμετοχής στον αγώνα. Μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί και ο 5ος.

Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, ο Άρης είχε φύγει νικητής με 1-0 από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τώρα υποδέχεται την ΑΕΚ, που την Πέμπτη δίνει ευρωπαϊκό αγώνα εκτός έδρας στην Ουκρανία με την Ζόρια.

Με νίκη ο Άρης, θα είναι η 6η σε επτά αγώνες, όχι μόνο θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά θα διατηρήσει και την διαφορά από την 2η θέση.

 

To Top