ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και τώρα οι ξένοι! Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του αγωνιστικού σχεδιασμού!

Η δεύτερη φάση του αγωνιστικού σχεδιασμού του Άρη ξεκινάει ουσιαστικά αυτή τη βδομάδα. Οι κίτρινοι θα εντατικοποιήσουν τις επαφές τους για να προχωρήσουν στην απόκτηση ξένων παικτών, Αμερικανών και κοινοτικών, θέλοντας να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο σωστά το ρόστερ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Μετά την απόκτηση των Ελλήνων παικτών, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επιλογή των ξένων παικτών. Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι ότι από την περσινή ομάδα μόνο ο Ντρου Νέιμικ από τους ξένους έχει τύχη να παραμείνει. Καταρχήν γιατί τον θέλει ο Άρης πίσω και κατά δεύτερον γιατί θέλει και ο ίδιος να παραμείνει. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν και στο οικονομικό, τότε όλα δείχνουν ότι θα προκύψει ίσως και σχετικά νωρίς ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο περιφερειακών, στις θέσεις “1” και “2” (μπροστά από Ξανθόπουλο και Ζάρα) και τέσσερις ψηλούς (μαζί με τον Νέιμικ, αν μείνει). Αυτό που προέχει φυσικά είναι οι επιλογές που θα γίνουν να συνδέονται μεταξύ τους αγωνιστικά, βοηθώντας στη δημιουργία ενός συνόλου που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επόμενης περιόδου.

Ο Πρίφτης εξετάζει με προσοχή τις περιπτώσεις των Κουίν Κουκ και Ντομινίκ Γουότερς για τη θέση “1”, έγινε ήδη μια κουβέντα με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς για τη θέση “4” και υπάρχει ενδιαφέρον για τον Άαρον Γουάιτ για την ίδια θέση. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές που δεν έχουν γίνει γνωστές και ο Πρίφτης προσπαθεί να καταλήξει στους πιο κατάλληλους.

To Top