ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ώρα της αλήθειας στην κρίσιμη συνέλευση για το “αύριο” του Άρη!

Η ώρα της αλήθειας για το ποδόσφαιρο του Άρη! Σήμερα (18:00) διεξάγεται η κρίσιμη γενική συνέλευση του συλλόγου στο ξενοδοχείο «Νεφέλη», όπου τα μέλη του θα κληθούν να αποφασίσουν για το ποιος θα πάρει τα ηνία της ομάδας, την ώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την περίοδο 2015-16!

Αυτήν τη στιγμή τρεις προτάσεις επικράτησαν, μετά τις έξι που κατατέθηκαν αρχικά. Πρόκειται για αυτές της οικογένειας Καλαϊτζίδη, τεσσάρων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Νίκο Αρβανιτίδη, αλλά και επενδυτικού ομίλου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον οποίο εκπροσωπεί ο Κώστας Παπακωνσταντίνου.

1. Σε ότι αφορά την οικογένεια Καλαϊτζίδη, ο Άλεξ Κάλας ξεκίνησε από το Μαϊάμι των ΗΠΑ κι αναμένεται να είναι σήμερα παρών. Έχει υποσχεθεί ότι θα έχει στο πλευρό του, τους Γερμανούς Ντίτερ Χένες και Βάλτερ Βόιχτ. Θέλει να διατηρήσει προπονητή τον αδελφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τεχνικό σύμβουλο τον Μπάμπη Τεννέ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν «σκιές» σε ότι αφορά την εγκυρότητα του μνημονίου με τον Ερασιτέχνη, γεγονός που αναμένεται να θιχτεί στη σημερινή συνέλευση, όπως και η δεδομένη περσινή αγωνιστική αποτυχία, με τον Άρη να τερματίζει στη 2η θέση της Γ’ εθνικής.

2. Σε ότι αφορά την κίνηση των τεσσάρων επιχειρηματιών, ο Νίκος Αρβανιτίδης μαζί με τους Τσοχαταρίδη, Ανθουλάκη, Νάτση, έχουν… δεσμευτεί για την άνοδο του Άρη σε ένα χρόνο στη Σούπερ λίγκα, θεωρώντας δεδομένη τη συμμετοχή του φέτος στη Football League, έχουν κάνει κρούση στον Νίκο Αναστόπουλο για τον πάγκο, ενώ προορίζουν γενικό αρχηγό τον Αλέκο Κατσιαούνη.

3. Σε ότι αφορά τέλος την πρόταση Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εκπροσωπεί Αραβικό fund, με τη συμμετοχή και Κύπριου επιχειρηματία, τονίζει ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο και στην γενική συνέλευση θα υπάρξει και επίσημη εκπροσώπηση από τα ΗΑΕ, προκειμένου να παρουσιαστεί στα μέλη του Αρη. Πρόκειται για τον Τζαφάρ Ράζα, του ανθρώπου που υπέγραψε την εκδήλωση ενδιαφέροντος που εστάλη στον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει ποια είναι η εταιρεία που επιδιώκει να εμπλακεί στον Αρη, αλλά και το ποιες είναι οι ακριβείς προθέσεις του Άραβα επιχειρηματία.

To Top