Και τώρα, ο Ηλυσιακός…

Λίγες ώρες μετά τη σημαντική νίκη επί της Καβάλας, οι παίκτες του Άρη συγκεντρώθηκαν στο Αλεξάνδρειο, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Τετάρτης (07/03) με τον Ηλυσιακό. Του παιχνιδιού, που ίσως είναι το δυσκολότερο από τα πέντε που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου…

Η χθεσινή επικράτηση έχει βελτιώσει τη ψυχολογία των κίτρινων, ανεβάζοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή τους μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί. Ο Άρης έχει αρκετές πιθανότητες για την είσοδο στην εξάδα αρκεί να πραγματοποιήσει ένα καλό «φίνις» στο πρωτάθλημα. Το «5 στα 5» είναι ένας εφικτός στόχος και εξαρτάται από τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να το πετύχουν, εκμεταλλευόμενοι το ευνοϊκό πρόγραμμα στις εναπομείνασες αγωνιστικές αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Η ομάδα αγωνίζεται την Τετάρτη (07/03) στα Ιλίσια και τη μεθεπόμενη Τετάρτη (14/03) θα υποδεχθεί στο Αλεξάνδρειο τον ΠΑΟΚ στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα, γιατί το Σάββατο (10/03) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Ελληνικού.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top