ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα ο… τελικός πριν τον τελικό! Ραντεβού πρόκρισης για τον Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό (19:00, PRESSARIS LIVE)

Η πιο μεγάλη ώρα μέχρι την επόμενη έφτασε για τον Άρη! Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται σήμερα στις 19:00 (PRESSARIS LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με έναν και μοναδικό στόχο: την πρόκριση στον τελικό, 14 χρόνια μετά.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει το πλεονέκτημα του 1-0 μέσα στο Αγρίνιο, διαθέτει ψυχολογία στα ύψη και με τον κόσμο στο πλευρό της, ετοιμάζεται να πάρει το “εισιτήριο” για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ήδη έχει προκριθεί ο Παναθηναϊκός.

Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει το βάρος της αποστολής τους και ετοιμάζονται να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό, σε ένα παιχνίδι το οποίο όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί για τον Άρη ο… τελικός πριν τον τελικό!

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Άρη. Η ομάδα παρουσιάζεται πάνοπλη για να “μιλήσει” στο γήπεδο με πράξεις. Είναι ένα παιχνίδι όπου δεν χρειάζεται να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, ούτε να παρουσιαστούν εφησυχασμένοι οι κιτρινόμαυροι… “Αυτά τα παιχνίδια έχουν παγίδες, οπότε πρέπει να μπούμε να απόλυτη συγκέντρωση και να δείξουμε στον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα ότι δεν έχει καμία τύχη. Να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό”, όπως δήλωσε με έμφαση χθες ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

“Ο Παναιτωλικός δεν θα έρθει για να χάσει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίσει το γήπεδο, να είναι… καυτό και να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι θα φύγουν ηττημένοι” τόνισε με νόημα με τη σειρά του ο Γιώργος Γκουγκουλιάς, τιμ μάνατζερ των κιτρινόμαυρων.

Στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Νταρίντα και Σαμόρα, όπως και οι Οντουμπάτζιο και Μάνου Γκαρθία, οι οποίοι πήραν ανάσες με την ΑΕΚ. Η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός κατεβαίνει χωρίς άγχος στη σημερινή ρεβάνς. Εκτός από τους τραυματίες Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη και Μπάμποκ, οι Λιάβας και Μαλής προστέθηκαν στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο δεύτερος λόγω ενός χτυπήματος στον τετρακέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Γιάννη Πετράκη: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Απτοσόγλου, Πετρόπουλος
Τέταρτος: Γκάμαρης
VAR: Ευαγγέλου, Κόλλιας

To Top