Και τώρα το πιο… δύσκολο για τον Μασάδο

Η επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον Μανουέλ Μασάδο, τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του Άρη έχει και μια ιδιαιτερότητα, σε ότι αφορά το πιο δύσκολο κομμάτι της περιόδου αυτής. Δηλαδή την ψυχολογική εγρήγορση, ελλείψει υψηλού στόχου…

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

 

Η απώλεια, ουσιαστικά, της συμμετοχής στα πλέι οφ, προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Φυσιολογικό… Από την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ μέχρι και τώρα το κλίμα είναι βαρύ, υπάρχει δικαιολογημένα προβληματισμός, με την έλλειψη κινήτρου που δίνει ο στόχος της συμμετοχής στην πρώτη πεντάδα και της προοπτικής της Ευρώπης.

Η απώλεια του στόχου, χρειάζεται, όπως είναι φυσικό, πολλή δουλειά στον ψυχολογικό τομέα. Ο Μασάδο και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν τον τρόπο που θα προκαλέσει την ανύψωση του ηθικού για τις τρεις τελευταίες στροφές, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης απέμεινε να κυνηγάει πια την 6η θέση, ελπίζοντας στο… «παραθυράκι» των προβλημάτων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, θέλει, λοιπόν, την νίκη και μάλιστα με δυο γκολ διαφορά για να είναι σίγουρος και στην ισοβαθμία.

Το θετικό είναι ότι στις δηλώσεις του μετά το ΟΑΚΑ όλοι οι παίκτες τόνισα τη διάθεσή τους να παλέψουν, έστω και για την 6η θέση. Το ζητούμενο είναι να βρουν τον τρόπο να το κάνουν αυτό πράξη στο γήπεδο. 

To Top