Επιστροφή στο γήπεδο και… focus στην τελική ευθεία!

Η ομάδα του Άρη επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Χαλάρωση και ξεκούραση τέλος. Πλέον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπήκαν στην τελική τους ευθεία και οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που ξέρουν, θέλουν και μπορούν!

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

Από σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με το Περιστέρι στην Αθήνα, αλλά και για τα πλέι οφ. Βέβαια, εκεί ο Άρης πολύ θα ήθελε να μην αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (ως 7ος), αλλά τον Κολοσσό (ως 6ος), όμως αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια την ομάδα. Εξαρτάται κατά το ήμισυ και από την Καβάλα, η οποία παίζει την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την Μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται τον Πανιώνιο στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Οι κίτρινοι θέλουν νίκη του Πανιωνίου, ώστε με δικό τους “διπλό” στο Περιστέρι να πάρουν την 6η θέση και στα πλέι οφ να προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που και οι ίδιοι θέλουν και ο κόσμος. Μπρέικ κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας (κατά 99% ο Κολοσσός) και είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Το θετικό για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα στην… τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Έχει όλους τους παίκτες του έτοιμους και υγιείς.

To Top