Ντέρμπι χωρίς ξένους

Με αμιγώς ελληνική σύνθεση πρόκειται να αγωνιστεί ο Άρης στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την είσοδο στην εξάδα της τελικής κατάταξης, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον αντίπαλό του, αφού οι ξένοι παίκτες έχουν πάρει άδεια από τις προπονήσεις.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus εγγραφής 125 €!

Η αναμέτρηση της Πέμπτης (05/04), στις 19:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ισοδυναμεί με… μισό ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού ο νικητής θα διεκδικήσει την προνομιούχο 5η θέση μετά το Πάσχα, κόντρα στη Λαμία ή τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Γιάτση, που θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς ξένους, αφού ο Σέρβος πασαδόρος Ιβάν Μπόικοβιτς έχει ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του, ενώ και ο Κροάτης κεντρικός Μάριο Ζέλιτς αναμένεται να λείψει.

Το κενό τους θα κληθούν να καλύψουν οι Έλληνες παίκτες και ειδικότερα οι Κυπριανός, Χαριτωνίδης στη θέση του πασαδόρου και ο Κοντογιάννης ως κεντρικός. Με ανάλογη σύνθεση είχε παραταχθεί ο Άρης και στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή, στα μέσα Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και δείχνοντας τότε ότι… μπορεί και χωρίς ξένους.

Παρόμοιους «πονοκεφάλους» αντιμετωπίζει, άλλωστε, και ο Γιάννης Μέλκας, αφού λείπουν με άδεια οι Ρομέρο και Μπορόβνιακ και αναμένεται να απουσιάσουν επίσης από την σύγκρουση του Αλεξανδρείου…

To Top