Και τώρα… τρέχουμε! Ανοίγει ο φάκελος της αδειοδότησης

Δεν υπάρχει κανένα λεπτό για χάσιμο… Οι εξελίξεις στο Βελλίδειο τη Δευτέρα αποτελούν την αφορμή για να κορυφωθεί η προσπάθεια να βγει ο Άρης από την δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ακόμη δύσκολη μάχη στο μέτωπο της αδειοδότησης δίνει σήμερα ο Άρης. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα εξετάσει το φάκελο που κατέθεσαν οι κίτρινοι τον περασμένο Απρίλιο, μόνο που από τότε έχουν διαφοροποιηθεί αρνητικά τα δεδομένα.

Η διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη θα βρεθεί σε λίγη ώρα (10:00) ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης. Η ομάδα των κίτρινων βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ των ομάδων, οι φάκελοι των οποίων θα εξεταστούν σήμερα και θα εκπροσωπηθεί από τον Γιάννη Κόντη και τον υπεύθυνο επί των Οικονομικών, Μπάμπη Κωτσιόπουλο.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Άρης έχει να αντιμετωπίσει το θέμα με την κατάπτωση της εγγυητικής, μετά από τις ενέργειες που έκανε ο Διγενής Λακκώματος για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό.

Το… αντίδοτο είναι η άμεση καταβολή χρημάτων, ώστε να αντικατασταθεί η εγγυητική ή να γίνει (επίσης με χρήματα…) νέος διακανονισμός με την ομάδα της Χαλκιδικής.

Από κει και πέρα, τέσσερα είναι τα νέα αγκάθια που μπλοκάρουν ώστε αν δοθεί πράσινο φως για την έγκριση του φακέλου των κίτρινων. Πρόκειται για τις προσφυγές των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Σηφάκη, οι οποίες μετά την αναβολή που πήραν οι πρώτες δυο, θα εκδικαστούν όλες στις 28 Μαΐου. Αυτές οι τέσσερις προσφυγές, «μεταφράζονται» σε χρήματα για ένα ποσό πάνω από 300.000 ευρώ, προκειμένου να δοθούν στους τέσσερις παίκτες για να αποσύρουν τις προσφυγές τους και να δεχθούν ένα νέο διακανονισμό.
Πιο αναλυτικά ο ο Φατί θέλει 80.000 + 100.000 ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό για τον Ντίκο είναι 50.000 ευρώ. Στους Σανκαρέ και Σηφάκη οφείλονται 160.000 και 188.000 ευρώ που είναι τα δεδουλευμένα τους και άρα θα πρέπει να δοθούν σε αυτούς κάποια χρήματα για να μην εκδικαστούν οι προσφυγές τους, ανεβάζοντας τις άμεσες απαιτήσεις για τη διοίκηση στο ποσό των 300.000 ευρώ και πάνω.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι κίτρινοι ήταν μέχρι αργά χθες το βράδυ σε επαφή με τους εκπροσώπους των Φατί, Ντίκο, προκειμένου να εξασφαλίσουν και εγγράφως την βεβαίωσή του ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και ότι μέχρι την Παρασκευή θα αποσυρθούν οι προσφυγές, εφόσον γίνουν κάποιες καταβολές χρημάτων.

 

To Top