ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και τώρα… τρέχουμε! Επαφές με ΕΠΟ, Κοντονή ενόψει της γενικής συνέλευσης

Το καμπανάκι χτύπησε δυνατά στον Άρη, μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις της Ειρήνης Μαρούπα, μέλους της ΕΕΑ, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ ξεκαθάρισε ότι χωρίς την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, οι κιτρινόμαυροι δεν θα μπορέσουν να ενεργοποιήσουν το (αγωνιστικό) εισιτήριο της ανόδου στη Football League.

Στον Άρη, μετά και τις δηλώσεις του Λάκη Κλεώπα, προέδρου της υπό πτώχευση ΠΑΕ, δίνουν καθαρά την εικόνα ότι “τώρα τρέχουμε”! Οι εκκαθαριστές (Κλεώπας, Σενέμης) προκήρυξαν γενική συνέλευση των μετόχων στις 10 Μαρτίου με αποκλειστικό θέμα την εκκαθάριση, η οποία κατά γενική ομολογία των νομικών έχει καθυστερήσει.

Πάντως, όπως υποστηρίζεται στην Αλκμήνης, τόσο Θοδωρής Καρυπίδης όσο και οι συνεργάτες του μαζί με το νομικό επιτελείο, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με ΕΠΟ, Σταύρο Κοντονή, αλλά και στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Άπαντες είναι ενήμεροι, ακόμα και για πιθανή αλλαγή στη νομολογία της ΕΕΑ, ωστόσο εκφράζουν την βεβαιότητά τους ότι το καλοκαίρι θα συσταθεί, δίχως προβλήματα νέα ΠΑΕ.

 

To Top