ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ζεστή” η περίπτωση Μάντζιου για τον Άρη

Ο Άρης είναι με το ένα πόδι στην Football League και όπως είναι λογικό να κάνει κάποιες ματιές και στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, πέρα από την αγωνιώδη προσπάθεια για την εκκαθάριση.

Θοδωρής Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος έχουν αρχίσει -όπως είναι γνωστό- εδώ και καιρό, με μικρά και σταθερά βήματα την οργάνωση για την επόμενη σεζόν και όπως προκύπτει από το στενό τους περιβάλλον, ένας από τους παίκτες που αναμένεται να τους απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι είναι και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Θα έλεγε κανείς πως ο 32χρονος φορ, αποτελεί διακαή πόθο και των δύο. Αρχικά, γιατί ο Θοδωρής Καρυπίδης, έδειξε ότι θέλει μία συνεργασία μαζί του, από τη στιγμή που προσπάθησε το καλοκαίρι να αποσπάσει την υπογραφή του για λογαριασμό της Βέροιας κι έπειτα γιατί όσον αφορά τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους διατηρεί (από παλαιότερες θητείες του) μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις.

Ο Μάντζιος κάνει και φέτος καλή σεζόν με τον Λεβαδειακό, στον οποίο πάντως έχει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, ύψους 150.000 Ευρώ. Ο Άρης όμως είναι πάντα Άρης και δεν αποκλείεται να τον δελεάσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

To Top