Κακή εκτίμηση η αλλαγή Αγκάνθο – Τι υποστήριξε ο Αλκαράθ

Τόσο την ώρα της αλλαγή του Αγκάνθο, όσο και μετά τον αγώνα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος η αίσθηση που επικράτησε στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ότι η κίνηση αυτή αποτέλεσε μια κακή εκτίμηση του Λούκας Αλκαράθ.

Στο 80’ ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να αποσύρει το «πρώτο βιολί» της ομάδας και να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Αγγελούδη, τρία λεπτά μετά την είσοδο του Τριανταφυλλάκου στο παιχνίδι. Η αποχώρηση του Αγκάνθο αποδείχθηκε λάθος. Ο Ισπανός επιθετικός κρατούσε την άμυνα της Ξάνθης σε εγρήγορση και με την εμπειρία του (ακόμη κι αν είναι γεγονός ότι δεν είχε δυνάμεις στο τέλος) θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα στα τελευταία δέκα λεπτά…

Ο Αλκαράθ ρωτήθηκε για την αλλαγή αυτή. Δεν προήλθε τελικά λόγω αδυναμίας του Αγκάνθο να συνεχίσει, αλλά ήταν μια δική του απόφαση, μια και ζύγισε κάποια δεδομένα. «Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη έπαιξε έχοντας ενοχλήσεις και αυτές συνεχίστηκαν. Αναγκάστηκε να κάνει ειδικό πρόγραμμα και αυτή την εβδομάδα έκανε μόλις δυο προπονήσεις. Επομένως ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει στο 90λεπτο» υποστήριξε ο 46χρονος προπονητής των κίτρινων.

To Top