Σουνάς: “Χάσαμε ευκαιρία να πάρουμε ανάσα”

Ο Δημήτρης Σουνάς μίλησε για ατυχία στο σημερινό παιχνίδι με τη Ξάνθη, διαπίστωσε αγωνιστική βελτίωση και υποσχέθηκε ότι θα κάνουν ότι μπορούν οι οι παίκτες για να πάρουν βαθμούς και νίκες στον δεύτερο γύρο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, είχε πολλές καλές στιγμές σήμερα στο παιχνίδι. “Κάναμε καλή εμφάνιση, ίσως μια από τις καλύτερες φέτος, αλλά ήμασταν άτυχοι. Δεν στεκόμαστε σε αυτό. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Κινούμαστε καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, έχουμε καλό passing game (κυκλοφορία μπάλας), θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Υπάρχει χρόνος μέσα στις διακοπές για να δουλέψουμε και στο τέλος να πάρουμε αυτό που θέλουμε”, είπε ο Σουνάς, προσθέτοντας πως “δεν θα έχουμε πολλές μέρες διακοπές. Δεν είμαστε για πολλά ρεπό, αλλά και ρεπό να έχουμε, είμαστε επαγγελματίες αθλητές και πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε το πρόσωπό μας”.

Για τους 13 βαθμούς στον πρώτο γύρο είπε πως “κανέναν μας δεν ικανοποιούν, είχαμε την ευκαιρία σήμερα να πάρουμε μια ανάσα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν γυρνάμε την πλάτη, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε”.

 

To Top