Γιαννίτσης: “Η τύχη μας γύρισε την πλάτη”

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είχε δίπλα του τον Ρούμπεν Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, προσπάθησε για το “μηδέν” στην άμυνα και όπως είπε ήθελε μαζί με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσει την νίκη.

“Σήμερα η τύχη μας γύρισε δυστυχώς την πλάτη” είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός του Άρη μιλώντας στο συνδρομητικό, υπογραμμίζοντας ότι: “Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε για να τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ο Γιαννίτσης στάθηκε στην ατυχία του Άρη: “Ναι σήμερα ήμασταν άτυχοι, χάσαμε τουλάχιστον δυο καλές ευκαιρίες για γκολ με Καραγιάννη και Τριανταφυλλάκο και φανερά η τύχη μας γύρισε την πλάτη”.

Σχετικά με τη συγκομιδή των 13 βαθμών είπε: “Δεν είναι ικανοποιητική με το τέλος του πρώτου γύρου, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για τους στόχους μας”.

Για την συνεργασία με τον Πουλίδο είπε: “Είναι έμπειρος και η βοήθεια του είναι πολύτιμη”, ενώ για τον Αλκαράθ υπογράμμισε: “Θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα, έχει βρει αδυναμίες, θέλει να τις βελτιώσει, ώστε να πετύχουμε όλοι μας τους στόχους”.

To Top