Πουλίδο: “Ευχαριστώ στον 12ο παίκτη μας, χρειάζονται αυτοθυσίες”!

Ο Ρούμπεν Πουλίδο επέστρεψε μετά από 41 μέρες στην αγωνιστική δράση (τελευταίο παιχνίδι με τη Βέροια στις 5 Νοεμβρίου). Μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Σήμερα δυστυχώς είμαστε πικραμένοι καθώς η ομάδα μπήκε για να κερδίσει, πάλεψε, έκανε σωστά κάποια πράγματα, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το σημερινό παιχνίδι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για μια ακόμα φορά που μας βοήθησε. Είναι ο 12ος παίκτης μας και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση:

«Έμεινα έξω για ενάμιση μήνα και από την πλευρά προσπάθησα να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Επανήλθα, έβγαλα το παιχνίδι παρά τις ενοχλήσεις και νομίζω ότι βοήθησα με την παρουσία μου. Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα οι αυτοθυσίες χρειάζονται προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα, τους συμπαίκτες μας και να βγάλουμε το σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

To Top