“Κακή” μνήμη ναι, αλλά πριν από αυτό πρέπει να αναλυθούν τα (επαναλαμβανόμενα) λάθη

Η… κακή μνήμη είναι απαραίτητη στον μπασκετικό Άρη και αυτή τη βδομάδα. Πρώτα όμως, θα πρέπει να… φρεσκάρουν κάποια πράγματα οι παίκτες και ο Βαγγέλης Αγγέλου από τον αγώνα που κέρδισαν στην Πάτρα.

Είναι γεγονός ότι η νίκη επί του Απόλλωνα τόνωσε την ψυχολογία όλης της ομάδας, γιατί προερχόταν από δύο άσχημες ήττες και είχε μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Αγγέλου έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως δεν πρέπει κανείς να μένει πίσω και να… θυμάται, γιατί έτσι… ξεχνιέται τι θα βρει μπροστά του. Αυτό θέλει να συμβεί ειδικά τώρα, μετά από μια νίκη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν αναλυθούν όλες οι φάσεις του τελευταίου 10λεπτου, στο οποίο ο Άρης – η αλήθεια είναι – έκανε μεγάλη… προσπάθεια να κάνει το ματς ντέρμπι και στο τέλος τα καταφερε.

Τα 12 λάθη, οι κακές επιιθετικές επιλογές, η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, ο πανικός που επικράτησε στο τέλος είναι στοιχεία που θα αναλυθούν από τον Αγγέλου και θα επιδιωχθεί να δουλέψουν όλοι μαζί ώστε να μην επαναληφθούν. Προς το παρόν πάντως, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ο Άρης κάνει τα ίδια λάθη…

 

To Top