Ο Βεζένκοφ και οι… πιέσεις, αλλά και ο μακροπρόθεσμος στόχος αυτού του Άρη!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εξήγησε γιατί δεν αισθάνεται καθόλου πίεση σε ατομικό επίπεδο για την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο, αναφέρθηκε στην ομαδική πίεση που υπάρχει λόγω… φανέλας και έθεσε τον μακροπρόθεσμο στόχο του Άρη.

Σε δηλώσεις που έκανε στα “Αθλητικά Νέα 98,7” ο 18χρονος φόργουορντ του Άρη τόνισε πως “έτυχε να είμαι εγώ αυτός που έβαλε τα σουτ, την επόμενη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Ο καθένας δίνει τα μέγιστα για να επιτυγχάνεται ο στόχος».

Για το ένστικτο του «killer» που φάνηκε να έχει με το μεγάλο τρίποντο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού: «Ένιωθα ζεστός, το πίστευα, έτυχε να είμαι σε καλή βραδιά και να πάρω εγώ αυτό το σουτ από τη γωνία».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος ξεκίνησε νωθρά στο πρωτάθλημα και κατά πόσο αισθάνεται πιεσμένος: «Καθόλου πίεση. Προσπαθώ για το καλύτερο, κάνω καθημερινές προπονήσεις, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα. Η πίεση είναι δεδομένο ότι υπάρχει ευρύτερα, καθώς η φανέλα του Άρη είναι πάρα πολύ βαριά, αλλά προσπαθούμε να μας βγαίνει δημιουργικά μέσα στο παρκέ».

Για τη βελτίωση της ομάδας καθώς και το παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι γνωριζόμαστε καλύτερα. Έχουμε εξαιρετική χημεία και θέλουμε αγώνα με τον αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα καλό τεστ για να διαπιστώσουμε τις ικανότητές μας και πόσο απέχουμε από τον πρωταθλητή Ελλάδος, και εν συνεχεία τον Ολυμπιακό, ώστε να δουλέψουμε επάνω σ’ αυτά και στο μέλλον να φτάσουμε στο σημείο που βρίσκονται αυτοί».

Για τους πανηγυρισμούς της νίκης μπροστά στον κόσμο του Άρη στην Πάτρα: «Ο κόσμος πάντα μας δίνει κουράγιο, δύναμη και τον ευχαριστούμε που είναι πάντα κοντά μας. Πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας και με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall». Δε μπορώ να πω ότι δεν τον στεναχωρήσαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να τον «κρυώσουμε» λίγο. Χάσαμε δύο ματς, με Ρέθυμνο και Πανιώνιο, από δικά μας λάθη. Εμείς τα χάσαμε, δε μας κέρδισαν»!



To Top