“Πάθος, ενέργεια, πίστη στο θετικό αποτέλεσμα” το μήνυμα προς τους παίκτες από διοίκηση, Μιλινκοβιτς

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ο Άρης, ενόψει της δύσκολης αποστολής μέσα στην Τούμπα, με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η παρουσία του Δημήτρη Ηλιάδη στην προπόνηση της ομάδας στο «Δασυγένειο» την Τρίτη περιγράφει το  σαφέςμήνυμα της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές, με στόχο την ευρύτερη συσπείρωση στα αποδυτήρια, αλλά και την εγρήγορση όλων!

“Πάθος, ενέργεια, πίστη στο θετικό αποτέλεσμα” ήταν το νόημα των όσων συζήτησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο νέος αρχηγός Νίκος Αγγελούδης. Στοιχεία που (πρέπει να) χαρακτηρίζουν τους “μαχητές”, τους “πολεμιστές” όπως θα κληθούν να είναι αυτοί που θα δώσουν τη “μάχη” της Τούμπας.

Πέρα από την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη,  ο Ηλιάδης θα βρεθεί  κι άλλες φορές μέσα στην εβδομάδα στο “Δασυγένειο”. Στόχος της επίσκεψής του να αφυπνίσει το πληγωμένο γόητρο των ίδιων των ποδοσφαιριστών και όλων μέσα στην ομάδα, δείχνοντας ότι μέσα από την ενότητα και τη συσπείρωση η ομάδα θα παλέψει για την έξοδό της από την αγωνιστική κρίση.

 Χθες, πάντως, δεν μίλησε αναλυτικά στους παίκτες, αλλά αυτό αναμένεται να το κάνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή (σήμερα Τετάρτη θα μεταβεί στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της λίγκας), αφού σκοπεύει να είναι παρών σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε μια τόσο ουσιαστική, όσο και συμβολική παρουσία.
Στο περιθώριο του χθεσινού τετ α τετ Ηλιάδη-Μιλίνκοβιτς επαναλήφθηκε επίσης ένα άλλο σημαντικό μήνυμα: “προχώρα στις επιλογές που νομίζεις ότι θα φέρουν τα αποτελέσματα και την αλλαγή της εικόνας της ομάδας”. Ο Σέρβος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα, μετρώντας τις δυνάμεις της, τους ετοιμοπόλεμους και όσους έχουν διάθεση να δώσουν το 100% τόσο την Κυριακή, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

To Top