Καλαμπάκος: “Για την πόλη είναι μια μεγάλη μέρα, μια ιστορική μέρα”

Ο Ντίνος Καλαμπάκος χαρακτήρισε ιστορική μέρα για την ομάδα του και την πόλη του Μεσολογγίου τη σημερινή λόγω της νίκης επί του Άρη.

Ο τεχνικός του Χαρίλαου Τρικούπη υπογράμμισε: “Καταλαβαίνετε ότι για την πόλη είναι μια μεγάλη μέρα, μια ιστορική μέρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήταν λογικό να μην ξεκινήσουμε καλά επειδή είχαμε άγχος και αγωνία. Δεν έχουμε την εμπειρία των ομάδων της Α1, κάναμε λάθη, ο Άρης μας ξέφυγε εύκολα. Κομβικό σημείο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, που δεχθήκαμε λίγους πόντους, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε και κάποια σουτ… Βάλαμε και το τελευταίο. Ίσως θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα με βάση την εικόνα του αγώνα και όχι να πετάξουμε τη μπάλα και να κάνουμε τον σταυρό μας στο τέλος. Το δικαιούμασταν γιατί είχαμε διάθεση, επιθυμία, πάθος, αλλά βέβαια έχουμε και απειρία…

Έκλεισε η μέρα, είμαστε ευχαριστημένοι, κάναμε την πρώτη μας νίκη, ελπίζω να κάνουμε και δεύτερη κάποια στιγμή. Είμαστε ευτυχισμένοι για αυτό που ζήσαμε, το περιμέναμε πολύ καιρό. Μη ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα ήταν στα τοπικά πριν πέντε χρόνια, έκανε άλματα και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της πόλης.

Το ότι πήγαν να μας εγκλωβίσουν τα παιδιά του Άρη οφείλεται στην εμπειρία τους, έχουν πολλά χιλιόμετρα στην κατηγορία, εμείς κάνουμε τα πρώτα μας μέτρα. Έχουμε δικαιολογίες αλλά ήταν ένα παιχνίδι που όταν πάει έτσι, νόμιζα ότι παίζουμε εμείς και ο Φλιώνης… Έπαιζε μόνος του. Έχουμε και εγώ και ο Σάββας να δουλέψουμε σε πολλά. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια του, δε νομίζω ότι λέει κάτι. Πάντα οι πρώτες αγωνιστικές φέρνουν εκπλήξεις… Σιγά σιγά θα τις στρώσουμε. Όλα τα παιδιά είμαστε έξω από το αγώνισμα για επτά μήνες…

Χαίρομαι που είδα τον κόουτς στον πάγκο του Άρη, σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Χαίρομαι που βλέπω νεα παιδιά να κάνουν δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι άλλοτε θετικό, άλλοτε αρνητικό. Τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες φουρτούνες. Η ζωή συνεχιζεται”.

To Top