ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε χωρίς προσπάθεια, τότε είμαστε γελασμένοι”

Ο Σάββας Καμπερίδης διαπίστωσε πως υπάρχει έλλειψη ανταγωνιστικότητας στην ομάδα του και υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό στη συνέχεια.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Καταρχήν να συγχαρώ τον κόουτς Καλαμπάκο και τον Χαρίλαο Τρικούπη γιατί κέρδισαν δίκαια. Υπήρχαν στιγμές του παιχνιδιού στις οποίες αντιδράσαμε πολύ άσχημα για μεγάλα διαστήματα και έτσι στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στον Χαρίλαο Τρικούπη να επιστρέψει από το -10 και να προηγηθεί, ενώ στο δεύτερο μέρος η επιθετική μας εκτέλεση ήταν πάρα πολύ κακή”.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα του Άρη σήμερα: “Πέρα από το τι έγινε στο αγωνιστικό, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει το πνεύμα ανταγωνιστικότητας που θα ήθελε. Αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε χωρίς προσπάθεια, τότε είμαστε γελασμένοι. Αυτό είναι το βασικότερο σημείο που πρέπει να εστιάσουμε και να καταλάβουν οι παίκτες.

Φαίνεται σήμερα ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης έπαιζε με πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από μας και δεν βλέπω το λόγο να συμβαίνει αυτό. Αν δεν το διορθώσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα θα έχουμε την ίδια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια και αυτό δεν είναι αποδεκτό”.

To Top