Καλαφατάκης: “Πολύ μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα…”

Ο Γιώργος Καλαφατάκης εξήρε την δυναμικότητα του Άρη, μίλησε για την προσθήκη του Μέλβιν Γκόινς και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου της Δράμας για να φτάσει ο ΚΑΟΔ στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ πως “μετά το άτυχο για μας αποτέλεσμα στην Ρόδο όπου δικαιούμασταν την νίκη, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Ο Άρης παρά τα προβλήματα που έχει, παραμένει μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε μέσα από την βελτίωση που παρουσιάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να το κερδίσουμε”.

Για την προσθήκη του Γκόινς τόνισε πως “έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις και έτσι είναι ανέτοιμος να μας βοηθήσει όσο θα θέλαμε, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα μας προσφέρει ακόμη και έτσι κάποιες βοήθειες στη θέση των γκαρντ” και κατέληξε με μια έκκληση στον κόσμο του ΚΑΟΔ: “Περιμένουμε τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει ώστε στο τέλος του παιχνιδιού να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα”.

Δηλώσεις έκανε και ο Σάκης Καρύδας, υποστηρίζοντας πως “είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που και αυτή όπως και εμείς δεν έχει ακόμη κάνει νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει στην έδρα μας και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα με ιστορία και μπασκετικό φίλαθλο κόσμο, αλλά και εμείς είμαστε μία νέα ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και με αφετηρία το παιχνίδι μας στην Ρόδο στο οποίο παίξαμε καλά και μπορούσαμε να το κερδίσουμε, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να νικήσουμε και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα της Α1. Καλώ τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το Κραχτίδης και να μας δώσει την ώθηση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία απέναντι στον Άρη”.

To Top