Με φόρα από τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Πτολεμαΐδα

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ λειτούργησε ευεργετικά στις τάξεις του Άρη. Αφενός μεν οι κίτρινες απομακρύνθηκαν από την ζώνη των πλέι άουτ, αφετέρου δε το ροζ φύλλο βοήθησε σημαντικά και στο κομμάτι ψυχολογία. Τα κορίτσια του Κώστα Κωτούλη άφησαν στην άκρη το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο» και έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο αυριανό (16.00) ματς με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στο Αλεξάνδρειο.

Ο αντίπαλος του Άρη μέχρι στιγμής έχει πετύχει και αυτή δύο νίκες στο πρωτάθλημα και σίγουρα το έργο των κίτρινων δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Πτολεμαΐδα στηρίζει πολλά στις δύο ξένες της, την Σιάρε Έβανς και την Ντ’ Αμίκο Μελίτα με την πρώτη να σημειώνει κατά μέσο όρο 17,3 πόντους ανά παιχνίδι και την δεύτερη 15,6. Ο Κώστας Κωτούλης έχει επιστήσει την προσοχή των παικτριών του στις συγκεκριμένες αθλήτριες όπως και στις Κυρατζή, Καραδήμα.

Η νίκη του Άρη μέσα στο κλειστό της Πυλαίας θα έχει αντίκτυπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος μόνο αν οι κίτρινες φτάσουν εύκολα ή δύσκολα αύριο στο ροζ φύλλο αγώνα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ Ταρενίδης και Σαλεκίδης.

To Top