Καλαϊτζίδης: “Δεν έχω ενημέρωση για τη Γ΄ εθνική – Ο Άρης πρέπει να είναι Άρης παντού…”

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν είπε πολλά στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με τους Σέρβους, σχολίασε την εικόνα του Άρη, ενώ για το θέμα της Γ’ εθνικής κράτησε για μια ακόμη φορά αποστάσεις.

Για το ματς είπε: «Κυρίως στο β’ ημίχρονο η ομάδα έδειξε τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουμε να την χαρακτηρίζουν. Αγωνιστικότητα και άμυνες σε όλους τους χώρους του γηπέδου ώστε να εγκλωβίζουμε τους αντιπάλους, να κλέβουμε την μπάλα και να τους βρίσκουμε ανοργάνωτους. Να έχουμε την κατοχή για να ορίζουμε και τον ρυθμό του αγώνα.
Το επίπεδο της προσπάθειας των παιδιών ήταν πολύ καλό. Ο χρόνος δουλεύει για τα παιδιά αυτά και κατ’ επέκταση για τον Αρη. Εκτιμώ ότι με τις προσθήκες θα είμαστε πολύ καλύτερα.

Για το θέμα της Γ’ Εθνικής είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ενημέρωση κι απ’ ότι γνωρίζετε προσπαθώ να μη αποπροσανατολιστώ και εγώ και ο αποδυτηριακός μας χώρος. Είναι δύο διαφορετικοί άξονες».

Για το αν έχει πιέσει για την εκπλήρωση κάποιων υποσχέσεων από την διοίκηση τόνισε: «Αύριο θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα».

Ενώ σε ερώτηση εκ νέου για την Γ’ Εθνική και την ενίσχυση της ομάδας είπε: «Ανεξαρτήτου κατηγορίας ο Άρης θα πρέπει να έχει μία ομάδα τέτοια που πρωτίστως θα πρέπει να εκπληρώσει με επιτυχία τις προσδοκίες του κόσμου. Ο Άρης πρέπει να είναι Άρης παντού. Δεν έχω σκεφτεί εγώ τι θα κάνω. Πρέπει να δούμε και τις προϋποθέσεις που θα υπάρχουν».

To Top