Γιαννίτσης: “Αγωνιούμε για το μέλλον! Τα συζητάμε μεταξύ μας, αλλά δεν έχουμε ενημέρωση…”

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε αμέσως μετά το τέλος του πρώτου φιλικού της περιόδου. Ο νεαρός αμυντικός πέρα από το σχόλιο για την αναμέτρηση αναφέρθηκε και στο μέλλον, αλλά και στο ενδεχόμενο να παίξει τελικά ο Άρης στην Γ’ Εθνική

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Πιστεύω ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Ίσως υπήρχε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη εικόνα, βάλαμε περισσότερα στοιχεία από αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής στην προετοιμασία. Λιγοστέψαμε τα αβίαστα λάθη και πήγαμε καλύτερα».

Για το μέλλον είπε: «Γίνεται να μην αγωνιάς για το μέλλον; Σήμερα ήταν το παιχνίδι και έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας εδώ 100%. Από κει πέρα δεν είναι στο χέρι μας».

Για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα ης Γ’ εθνικής και της δικής του παραμονής τόνισε: «Μεταξύ μας οι παίκτες το συζητάμε που και που. Από και κει και πέρα δεν έχουμε ενημέρωση από κανένα. Ό,τι ακούμε και διαβάζουμε κι εμείς. Για το αν θα μείνω εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα μείνω ή όχι».

To Top