Λευκή ισοπαλία, μαύρα σύννεφα, θλίψη και προβληματισμός στο Χαριλάου!

Ποια κριτική μπορεί να γίνει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ποια σχόλια μπορούν να κατατεθούν; Από πού να πάρεις κουράγιο για να πεις κάτι για τον Άρη, όπως “κατάφεραν” να τον καταντήσουν οι παράγοντες του; Ο Άρης, δηλαδή μια χούφτα νεαρών παικτών του συλλόγου, που αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό της περιόδου 2014-15, κόντρα στην Γιαβόρ Μπάτις έφεραν 0-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια λευκή ισοπαλία, που θα ξεχαστεί, όχι όμως τα μαύρα σύννεφα που πυκνώνουν…

Μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους δεν μπορεί να γίνει λόγος ούτε για… αποκαλυπτήρια, ούτε για μηνύματα, από τη στιγμή που το ρόστερ της ομάδας απέχει και ποσοτικά και ποιοτικά… χιλιόμετρα από την ιστορία του συλλόγου και τις απαιτήσεις των φιλάθλων, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν σήμερα και τη φανερή τους διάθεση να παλέψουν.

Μόνο θλίψη και προβληματισμός κάτω από τη σκιά των διοικητικών εξελίξεων στην ΠΑΕ Άρης. Η ομάδα “φωνάζει” χιλιόμετρα μακριά για ενίσχυση, για παίκτες, για διοίκηση που θα μπορεί να οδηγήσει το καράβι, να γλιτώσει τη συντριβή στα βράχια!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν ούτε καν 18άδα σε αυτό το παιχνίδι… Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε στην διάθεσή του συνολικά 17 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες και οι δύο χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο ακόμη!

Το φύλλο αγώνα για τον Άρη;

Η αρχική ενδεκάδα: Καλογεράκης, Ψυχογιός, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σανιά, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης, Ρένια.

Στον πάγκο ήταν δύο ακόμη τερματοφύλακες, ο υπό δοκιμή Μπαϊμάκης και ο Γκελής, οι επαγγελματίες Τσιάρας και Νικολόπουλος και οι νεαροί Μαζουλουξής και Ντούγκα.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού; Κάποιες καλές στιγμές (κυρίως) από τον Σουνά και τους Σανιά, Ψυχογιό, αλλά γενικά μια εικόνα που «φώναζε» ότι «αυτός δεν είναι Άρης»! Προσπάθεια του Καλαϊτζίδη να εφαρμόσει στο χορτάρι μια διάταξη με 4-4-2, να δώσει μια σωστή φιλοσοφία, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια… Όπως παραδέχθηκε και πριν τον αγώνα ο προπονητής του Άρη, η σημερινή εικόνα δεν είναι ομάδας που μπορεί να σταθεί στη Football League. Ακόμη και στη Γ’ εθνική, τέτοιος Άρης δεν μπορεί να προχωρήσει, όσο κι αν τα νέα παιδιά, αυτά τα λίγα που υπάρχουν δείχνουν διάθεση και εργατικότητα…

ΑΡΗΣ: Καλογεράκης (66’ Μπαϊμάκης), Ψυχογιός, Λιόνης, Γιαννίτσης (82’ Νικολόπουλος), Γκόλιας (90’ Μαζουλουξής), Λεμονής (82’ Τσιάρας), Σανιά, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης (72’ Ντούγκα), Ρένια

Η αρχική ενδεκάδα της ΓΙΑΒΟΡ: Ντογκάτοβιτς, Ντόσιτς, Σμάγιοβιτς, Στογιάκοβιτς, Κολάκοβιτς, Τσέτσαριτς, Γκάγιτς, Σάβκοφ, Βαλίντια, Ζλάτκοβιτς, Ράτκοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γιόσοβιτς, Ντράζιτς, Γκλίντιτς, Ζίφκοβιτς, Βούγιοβιτς, Ντίντσιτς, Γκογιάτσανιν, Ντόκιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την παρουσίασε live λεπτό προς λεπτό το PRESSARIS

 

 

To Top