Καλαϊτζίδης σε παίκτες: “Νεότερα στις 10 Ιουνίου…”

Τα όσα ουσιαστικά ειπώθηκαν την περασμένη Κυριακή (31/5) στην συνάντηση του Άρη με την πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη μετέφερε στους παίκτες της ομάδας, που επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο 58χρονος τεχνικός δεν ακολούθησε την αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος -αποτελούμενη από τους Κάλας, Γρόλλιο και Παπαδόπουλο- στην Ξάνθη, αλλά ήταν αυτός που ανέλαβε να ενημερώσει τους παίκτες, όπως ακριβώς είχε κάνει ο αδελφός του και επικεφαλής του τμήματος μετά την συνάντηση με τον Κοντονή.

Όπως αναμενόταν εξ΄αρχής και ειπώθηκε και δια στόματος Γκιρτζίκη πολλά θα εξαρτηθούν από το δ.σ. της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου. Εκεί όπου θα συζητηθεί θέμα αναρδιάρθωσης των επαγγελματικών κατηγοριών για τη νέα χρονιά με τις φήμες από Αθήνα να… “οργιάζουν” και να κάνουν συνεχώς λόγο για Φούτμπολ Λιγκ 18 ομάδων και όχι 20, όπως προβλέπει η προκήρυξη και ζητάει δίκαια και απολύτως νόμιμα ο Άρης.

Νεότερα θα έχουμε μετά τις 10 Ιουνίου, να γίνει πρώτα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ”, τόνισε λιτά κι απέριττα ο Καλαϊτζίδης στους παίκτες της ομάδας που αγωνιούν για το προσωπικό τους “αύριο” που είναι συνυφασμένο απόλυτα με αυτό του Άρη…

 

To Top