Καλογιαννίδης: “Σε καλό μομέντουμ o Κολοσσός, πάμε για την νίκη κόντρα στον Άρη”

Ο Φίλιπος Καλογιαννίδης κατέγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Κολοσσού κόντρα στον Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου πήραμε τη νίκη και παράλληλα μας ανέβασε την ψυχολογία. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο το κάναμε δικό μας και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους.

Από ‘κει και πέρα, χαρήκαμε πολύ γιατί σε αυτό το παιχνίδι το γήπεδο ήταν γεμάτο από παιδάκια και είναι πάντα ωραίο να βλέπεις τόσο ωραίες εικόνες, ενώ δεν θα ξεχάσω και τα χαμόγελά τους μετά τη λήξη του αγώνα. Επίσης, άλλη μία πολύ ωραία στιγμή μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν που δώσαμε χαρά και σε έναν φίλο της ομάδας με ειδικές ανάγκες, που φωτογραφηθήκαμε μαζί του.

Στο μεταξύ, στην προθέρμανση φορούσαμε και ροζ μπλουζάκια στηρίζοντας την προσπάθεια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Η Ρόδος για τη Ζωή – Rhodes for Life» για την πρόληψη και ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνου μαστού. Κι αυτές οι δράσεις είναι πολύ σημαντικές να γίνονται μέσω του αθλητισμού και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε.

Όσον αφορά στο ματς με τον Άρη που ακολουθεί στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται για μία καλή και ιστορική ομάδα, που έχει μία δύσκολη έδρα. Όμως, εμείς θα πάμε συνειδητοποιημένοι για το ματς αυτό και επειδή είμαστε σε καλό μομέντουμ, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα του φίλου μου, του Πάρη Μαραγκού.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος”.

To Top