ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι θα ζητήσουν ο Άρης και οι άλλες ΠΑΕ από τον Αυγενάκη

Την απεμπλοκή τους από ευθύνες σε ενδεχόμενα επεισόδια θα ζητήσουν ο Άρης και οι άλλες ΠΑΕ από τον Υφυπουργό Αθλητισμού!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως αναφέρει το σάιτ της Nova στο νέο Νομοσχέδιο προβλέπεται αυστηροποίηση των ποινών σε θέματα που άπτονται της βίας, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διατάξεις οι οποίες βρίσκουν αντίθετες τις ομάδες της Super League οι οποίες αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να προτείνουν τροποποίηση στη διάταξη που αφορά τις ευθύνες για περιπτώσεις επεισοδίων, οι οποίες θα αφορούν και φυσικά πρόσωπα ομάδων.

Από τη στιγμή που θα πρέπει μια ΠΑΕ να αναγνωρίσει συνδέσμους οπαδών ώστε αυτοί να παίρνουν νομιμοποίηση της λειτουργίας τους, αυτομάτως θα υπάρχει σύνδεση και με ενδεχόμενα επεισόδια που θα προκαλούνται από τους οργανωμένους οπαδούς των νομιμοποιημένων πλέον συνδέσμων.

Μάλιστα στο νέο Νομοσχέδιο, ποινικές ευθύνες θα αντιμετωπίζουν και φυσικά πρόσωπα των ομάδων τα οποία με την υπογραφή τους θα έχουν αναγνωρίσει συνδέσμους οπαδών, μέλη των οποίων ενδεχομένως να έχουν εμπλακεί σε επεισόδια.

Τη συγκεκριμένη διάταξη, αλλά και άλλες που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για φιλάθλους και οπαδούς, θα ζητήσει η συσταθείσα επιτροπή να τροποποιηθούν. Η επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους των των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος Αθ. Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

To Top