Καλοκαιρινή προσφορά από το «Skaras Village», για τους αναγνώστες του PRESSARIS!

Ο «υδάτινος κόσμος» του «Skaras Village» γίνεται ακόμα πιο προσιτός, μέσα από μια ξεχωριστή προσφορά για τους φίλους του PRESSARIS: Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 εισιτήρια εισόδου «1+1» θα περιμένουν ισάριθμους αναγνώστες μας! Έτσι, κάθε παρέα δύο ατόμων θα μπορεί να απολαμβάνει στιγμές δροσιάς σε ένα υπέροχο περιβάλλον, πληρώνοντας συνολικά μόνο 5 ευρώ!

Ο χώρος δεξιώσεων «Skaras Village» χαρακτηρίζεται από τις πολυτελείς πισίνες που διαθέτει, προσφέροντας μοναδικές στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της πόλης: Αυτός ο μικρός «υδάτινος κόσμος» βρίσκεται στο δρόμο Λητής – Μελισσοχωρίου, μόλις 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Για τους αναγνώστες του PRESSARIS, μάλιστα, το «Skaras Village» ετοίμασε μια… ακόμα πιο δροσερή προσφορά γι’ αυτό το καλοκαίρι: Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 αναγνώστες θα μπορούν να επισκέπτονται τις πισίνες πληρώνοντας ένα εισιτήριο εισόδου (αξίας 5 ευρώ) και παίρνοντας δωρεάν άλλο ένα εισιτήριο, για κάποιον φίλο ή φίλη τους!

Η προσφορά «1+1» ισχύει όλες τις καθημερινές, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, που είναι και οι ώρες λειτουργίας του χώρου. Δεν απαιτείται καμία συμμετοχή σε κλήρωση! Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απλώς να καλούν για κρατήσεις στο «Skaras Village» (τηλέφωνο επικοινωνίας: 23940 31782). Καθημερινά θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Ξεφύγετε από την ζέστη της πόλης μέσα από την καλοκαιρινή προσφορά του «Skaras Village» και του PRESSARIS, κάνοντας… βουτιά σε μια άλλη διάσταση!

Δείτε εδώ τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν την περιοχή του «Skaras Village»

 

Γνωρίστε καλύτερα το «Skaras Village»:

Στο «Skaras Village» απολαμβάνετε όλο το χρόνο, σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον, περιποίηση, σπιτικό φαγητό, εκλεκτό κρασί για ένα μοναδικό γλέντι.
Οι ευκαιρίες για να γνωρίσετε κι εσείς τον ξεχωριστό αυτό χώρο είναι πολλές! Ένας γάμος στο εκκλησάκι του πάρκου με φόντο ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Γαμήλιες δεξιώσεις στην αίθουσα «Ερατώ» για 100 – 800 άτομα. Χώρος μοναδικός, άνετος, φωτεινός, που ικανοποιεί την κάθε σας απαίτηση.
Εκείνο όμως που πραγματικά θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας είναι οι δεξιώσεις δίπλα στις πανέμορφες πισίνες, στο πάρκο «Λητώ» ή στα Κιόσκια μέσα στο γκαζόν και δίπλα στο ποταμάκι!
Μοιραστείτε με τους ανθρώπους του «Skaras Village» τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας και εκείνοι θα κάνουν τα πάντα ώστε να σας μείνουν όντως αξέχαστες!

To Top