Το PRESSARIS στη βραδιά της Κοινωνίας: Προθέσεις; Καλές. Ουσία; (photos – video)

Ήταν μια ακόμη προσπάθεια. Μια ακόμη μάχη για να δοθεί οξυγόνο, για να βρεθούν λύσεις, για να ανακτηθεί μέρος από τη χαμένη εμπιστοσύνη και να σωθεί ο Άρης από την κατάρρευση. Η Κοινωνία Μελών οργάνωσε μια βραδιά, καλώντας τους λεγόμενους επιφανείς. Οι προθέσεις καλές. Η ουσία;

Στον όμορφο χώρο του “Mistral” ήταν φανερά αρκετά πράγματα. Όπως:

-Η  διαπίστωση όλων ότι ο χρόνος έχει σχεδόν τελειώσει και ότι η ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο.

– Ότι μόνο με την ενεργοποίηση του κόσμου και όλων των δυνάμεων γύρω από αυτόν μπορεί να δοθούν λύσεις.

– Οι διαθέσεις όλων είναι θετικές και φυσικά ενθαρρυντικές προς τους ανθρώπους της ΚΜΑ όμως θα πρέπει πέραν των θετικών δειγμάτων να ακολουθήσουν και οι πράξεις. Με τα… δείγματα δεν δίνονται λύσεις. Χρειάζεται από τη θεωρία και τα… οργανογράμματα να περάσουμε στις πρακτικές λύσεις: στην εισροή χρημάτων.

– Τονίστηκε επίσης ότι «ο Άρης των αποκλεισμών ανήκει στο παρελθόν» και θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν υπάρχει διάθεση παραγκωνισμού σε κανέναν. Ήταν ίσως το πιο ουσιαστικό μήνυμα στο οποίο κινήθηκε η βραδιά.

Στα πρόσωπα πολλών από τους παρευρισκόμενους ήταν ζωγραφισμένη πέρα από την αγωνία και ο προβληματισμός: θα δοθεί λύση; Θα τα καταφέρουμε; Μπορεί να συμμαζευτεί όλο αυτό το χάος που δημιούργησαν λάθη και παραλείψεις (κατά συρροή) τα τελευταία χρόνια; Απαντήσεις δεν δόθηκαν άμεσα. Ακόμη κι όταν το ρολόι έδειχνε περασμένες δυο τα ξημερώματα.

Όταν και τα τελευταία «πηγαδάκια» είχαν  διαλυθεί η αίσθηση ήταν – πέραν των όποιων  εντυπώσεων μπορεί να άφησε η  συνάντηση- ότι ένα είναι το ζητούμενο: θα πρέπει να μετουσιωθεί όλη αυτή η καλή προαίρεση σε πράξη, με στόχο η ομάδα του Άρη να ενισχυθεί σημαντικά, αλλά και ουσιαστικά σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο. Ιδού η Ρόδος…

Διαβάστε εδώ τι έγινε στην εκδήλωση της Κοινωνίας Μελών και ποιοι έδωσαν το παρών.

 

To Top