«Καλό καλοκαίρι», με ραντεβού τον… Ιούλιο

Τελείωσε η χρονιά κι επίσημα πια για τον Άρη, αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Σε πολύ χαλαρό ρυθμό οι παίκτες, ήταν μάλλον μουδιασμένοι και φαίνεται πως περίμεναν να τελειώσει η χειρότερη χρονιά της τελευταίες εξαετίας, ώστε να σκεφτούν τι έφταιξε και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους για τη νέα χρονιά.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Μανουέλ Μασάδο από την πλευρά του μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τελευταία φορά την φετινή σεζόν, μέσα σε ένα κλίμα «βουβό». Για κάποιους η ατμόσφαιρα ήταν και ηλεκτρισμένη, όπως ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Νίκος Λαζαρίδης, οι οποίοι πάτησαν ουσιαστικά για τελευταία φορά το χορτάρι του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Μέσα σε αυτούς υπήρχαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δε γνωρίζουν το μέλλον τους, κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο πολύπλοκη…

Ωστόσο, όσοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν, θα βρεθούν και πάλι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου στις 2 Ιουλίου, ημερομηνία που ορίστηκε ως η πιθανότερη για την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης περιόδου.

 

To Top