Κοινωνία, ώρα… λαού! Αδιέξοδα δεν υπάρχουν, όταν αποφασίζει ο κόσμος!

Η Παρασκευή 4 Μαΐου θεωρείται και είναι μια σημαντική, κρίσιμη και ιστορική μέρα για τον Άρη και την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Η γενική συνέλευση στις 5μ.μ. στο «Βελλίδειο» είναι ένα σημαντικό «ραντεβού με την ιστορία», μέρες πού’ ναι…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ναι, πράγματι, ο Άρης βρίσκεται στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του και οι αποφάσεις που θα παρθούν στην σημερινή συνέλευση θα χαράξουν την πορεία του, θα διαμορφώσουν την «επόμενη μέρα».
Για τον σύλλογο, δεν υπάρχει «Κοινωνία, ώρα μηδέν», κατά την κλασική, πια, ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’60. Για την κιτρινόμαυρη ομάδα, υπάρχει το «Κοινωνία, ώρα λαού», όπου δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μια και αποφασίζει ο κόσμος.
Σίγουρα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι σημαντικά και θα στηθούν για πρώτη φορά κάλπες προκειμένου ο κόσμος να ψηφίσει, για να αποφασίσει πώς θα… αποδράσει ο Άρης από το αδιέξοδο.

Αξίζει να θυμίσουμε τα τρία σημαντικότερα θέματα της «καυτής» κιτρινόμαυρης ατζέντας, όπως αποτυπώθηκαν στην ανακοίνωση του φορέα:

1. «Η επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

2. «Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ». 

3. «Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος – Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ – Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ». 

Με πιο απλή γλώσσα σε αυτές τις ώρες ευθύνης για όλους, τα μέλη του φορέα θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα δώσουν ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ από το αποτέλεσμα της κάλπης θα εξαρτηθεί αν παραταθεί η θητεία της για έναν ακόμη χρόνο.

Παράλληλα, θα συζητηθεί κάθε προτεινόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον, μεταβίβαση των μετοχών και αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ.
Σε ότι αφορά το τελευταίο, όλοι περιμένουν από τον Γιάννη Κόντη να ανοίξει τα χαρτιά του. Να αποκαλύψει την ταυτότητα του ελβετικού ομίλου (για την οποία μίλησε σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, αλλά δεν είπε κάτι πιο συγκεκριμένο στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης) και να δώσει την δική του πρόταση για το «αύριο» του Άρη.

Οποιαδήποτε άλλη λύση-πρόταση αναμένεται να γίνει γνωστή στα μέλη του φορέα, τα οποία θα κληθούν να αποφασίσουν, με μια απαραίτητη σημείωση: η κρίση τους πρέπει να είναι ενωτική και με νηφαλιότητα, ανάλογη της κρισιμότητας των καταστάσεων.

Ζητούνται προτάσεις και λύσεις. Αφορισμοί και κραυγές, που εξυπηρετούν προσωπικές σκοπιμότητες και δεν αποτελούν γόνιμο έδαφος για τον σύλλογο, αυτή την ώρα, θεωρούνται περιττά στοιχεία, ικανά να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την ουσία των γεγονότων και τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για τη σωτηρία και την αναγέννηση της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε κάτι σημαντικό και διαδικαστικό: τα μέλη του φορέα θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι τις 6μ.μ. Θεωρείται, βέβαιο, ότι θα ξεπεράσουν τα 1.445 μέλη, τα όποια είναι μέχρι τώρα τακτοποιημένα. Πρέπει να τα ξεπεράσουν.

Το… επίτευγμα της Λέσχης, της Κοινωνίας, η κατάκτηση αυτή του συλλόγου, δοκιμάζεται σήμερα από κάθε πλευρά. Όπως, όμως σημειώνουμε και παραπάνω: Αδιέξοδα δεν υπάρχουν, όταν αποφασίζει ο κόσμος!

 

 

To Top