Καλό κλίμα, βιντεοθεραπεία, τελειώματα και… γκολάρες

Η σημερινή προπόνηση του Άρη έδειξε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχουν οι παίκτες…

Σε συζητήσεις των ίδιων των ποδοσφαιριστών δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα, την ώρα που ο Μάκης Κατσαβάκης με τους συνεργάτες τους προσπαθούν να δουλέψουν σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση με τέτοιο τρόπο, ώστε η προπόνηση να περνάει πολύ ευχάριστα, αλλά και δημιουργικά.

Σχεδόν όλες οι ασκήσεις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) συνδυάζονται με μπάλα, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τονίζουν ότι αυτή η δουλειά θα βγει σε κάτι καλό και ο Άρης θα μπορέσει να δείξει πράγματα στην πορεία της σεζόν, μίας σεζόν που δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο και η ομάδα του Σερραίου τεχνικού έχει προφανώς πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, προπόνηση με… βιντεοθεραπεία (υπήρχε η σχετική ενημέρωση από τον σκάουτερ Γιάννη Μιχαλήτσο προς το τεχνικό τιμ) και στη συνέχεια τελειώματα στο Νέο Ρύσιο, είχε το… μενού.

Ο Κατσαβάκης είδε με μεγάλη ευχαρίστηση τον Σάκη Κανούλα να κάνει εξαιρετικές τελικές, με υπέροχα γκολ, τόσο με το κεφάλι, όσο και με τα πόδια.

Ο 20χρονος φορ έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ γενικά οι επιθετικοί του Άρη με τους Γκέσιο, Αγγελούδη, αλλά και τον Αγκάνθο έδειξαν ορεξάτοι. Κάτι που, άλλωστε, περιμένει ο προπονητής της ομάδας και ο κόσμος με την Κέρκυρα, μια και οι κίτρινοι θέλουν τα πρώτα τους γκολ μέσα στο… σπίτι τους, αλλά και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Σερραίος τεχνικός δεν έδειξε τίποτα καινούργιο όσον αφορά το σχήμα ενόψει Κέρκυρας την Κυριακή, κάτι που θα κάνει αύριο, στο καθιερωμένο διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

To Top