Δύσκολα για τους Αμερικανούς και κόντρα στο Περιστέρι!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Άρης να παίξει στο σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στο Περιστέρι με τους Αμερικανούς του, ενώ είναι λογικό να μην χρησιμοποιηθεί ούτε ο Μιχάλης Πελεκάνος. Υπό αυτές τις συνθήκες όλα δείχνουν πως οι κίτρινοι θα παρουσιαστούν κόντρα στο Περιστέρι με την σύνθεση της περασμένης Τρίτης.

Όπως φαίνεται οι υποθέσεις του Γάιου Σκορδίλη και του Ιβάν Πάουνιτς δεν πρόκειται να τελειώσουν σήμερα και οι δύο. Ακόμα και αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία διακανονισμού με τον Κερκυραίο σέντερ, υπάρχουν ακόμα συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη με τον Σέρβο γκαρντ, που δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν αύριο.

Αυτό σημαίνει ότι παρότι ο Άρης θα είναι κοντά στην άρση του απαγορευτικού από την FIBA, δεν θα έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση, άρα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους τρεις Αμερικανούς του στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο 31χρονος γκαρντ έρχεται αύριο στην Θεσσαλονίκη, λογικά δεν θα προλάβει καν να κάνει προπόνηση με την ομάδα, οπότε πολύ δύσκολα θα παίξει.

Αν προσθέσει κανείς και τους τραυματίες, Ζήση Σαρικόπουλο και Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τότε αντιλαμβάνεται εύκολα ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει πάλι αρκετά προβλήματα ενόψει του δεύτερου επίσημου αγώνα της χρονιάς. Αντιλαμβάνεται επίσης ο καθένας ότι το γεμάτο Παλέ μπορεί να μετριάσει ή και να εξουδετερώσει όλα αυτά τα προβλήματα…

 

To Top