“Καταιγίδα” γκολ με πρωταγωνιστή τον Μπομπαντίγια (video)

Ο Ραούλ Μπομπαντίγια είχε πολύ καλή απόδοση αλλά η ομάδα του, η Γιουνγκ Μπόις ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λίβερπουλ με 5-3 στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που προσέφερε χορταστικό θέαμα σε όσους τον παρακολούθησαν. Μπορεί ο πρώην παίκτης του Άρη να μην σκόραρε αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του που φορά κι αυτή κιτρινόμαυρα.

Η ελβετική ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στους «κόκκινους» και παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (0-1, 1-2) μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί με 3—2. Η Λίβερπουλ ωστόσο αν και αγωνίστηκε με παίκτες που δεν αποτελούν βασικές επιλογές (δεν ταξίδεψαν στη Βέρνη οι Ρέινα, Τζέραρντ, Σουάρες, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Άλεν) έφυγε με τη νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μπομπαντίγια πάντως ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τους Γιουνγκ Μπόις αφού δημιούργησε τα δυο από τα τρία γκολ της, αναγκάζοντας μάλιστα στο τέλος τον προπονητή της αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς να του δώσει συγχαρητήρια. Από σέντρα του πρώην επιθετικού των κίτρινων έγινε το 2-2 (με σκόρερ τον Ογιάλα στο 53’) ενώ δέκα λεπτά αργότερα έβγαλε μόνο του τον Ζάρατε  απέναντι στον Τζόουνς για το 3-2 υπέρ των Ελβετών.

To Top