ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλό πρόσωπο για 26 λεπτά, αλλά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης είχε για 26-27 λεπτά αρκετά καλό πρόσωπο, άφησε υποσχέσεις πως μπορεί να βελτιωθεί και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με σκορ 108-86, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το πρώτο ημίχρονο του Άρη έδωσε αφορμές για χαμόγελα. Οι κίτρινοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε στα… κόκκινα λόγω των δύο αγώνων του στην Ευρωλίγκα που έρχονται μέσα στη βδομάδα.

Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και λίγα λάθη, οι παίκτες του Μαρκόπουλου είχαν πολύ καλή εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Σιδηροηλίας με 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν η έκπληξη του Μαρκόπουλου στο ΟΑΚΑ. Οι κίτρινοι είχαν το προβάδισμα αρκετές στιγμές στην πρώτη περίοδο, που έληξε ισόπαλη με 25-25.

Οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 10-0 και προηγήθηκαν με 35-25 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, διάστημα στο οποίο ο Άρης δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Φριντέτ.

Επιθετικά ο Γκετσεβίτσιους ήταν σε πολύ καλή μέρα και οι συνεργασίες του με τον Ντραγκίτσεβιτς έφεραν αποτέλεσμα. Ο Άρης κρατήθηκε κοντρά στο σκορ στο ημίχρονο (50-44), ήταν μέσα στο παιχνίδι ώς τα μέσα της τρίτης περιόδου (55-51 στο 25’), αλλά ο Παναθηναϊκός με τους Φριντέτ, Καλάθη και Ουάιλι ανέβασε στροφές και με σερί 26-11 ως το τέλος της περιόδου ξέφυγε με 81-62.

Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για τους κίτρινους, που μπορεί να κρατήσει ως “κέρδος” την δεύτερη καλή εμφάνιση του Γκάρι Τάλτον, ο οποίος έδειξε πως αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και τον καλό εαυτό του.

Βέβαια τα σοβαρά και τα κρίσιμα έρχονται το επόμενο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Κολοσσό.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 50-44, 81-62, 108-86

To Top