ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: “Καλό μπάσκετ για 25 λεπτά, να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο καλό 25λεπτο του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά υπογράμμισε την ανάγκη για να παίξει η ομάδα του καλύτερη και πιο σκληρή άμυνα, ειδικά ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Για ένα διάστημα 25 λεπτών παίξαμε καλό μπάσκετ. Κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός που είναι πλήρης και καλύτερη ομάδα μας δημιούργησε προβλήματα, πέτυχε καλάθια στον αιφνιδιασμό, δεν το σταματήσαμε αυτό και πήρε μια διαφορά και τη νίκη”.

Ρωτήθηκε για τη συνέχεια και απάντησε πως “πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα, να είμαστε πιο σκληροί, πιο δυνατοί, να μη δώσουμε εύκολα καλάθια, γιατί οι 108 πόντοι έστω και απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πολλοί”.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Μαρκόπουλος δήλωσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, τόσο γι’ αυτό το παιχνίδι, όσο και για την μεγάλη νίκη που έκανε προχθές. Θέλουμε να συνεχίσουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς ξέραμε πως το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, όπως και όλα τα ματς. Όμως, θέλαμε να δούμε ορισμένα πράγματα και το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, με τις απουσίες βασικών παικτών που υπάρχουν.

Πιστεύω ότι για 25 λεπτά πήγαμε αρκετά καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία, όταν του τη δώσεις. Δημιούργησε μια διαφορά και οι παίκτες του έπαιζαν πιο ελεύθερα. Όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι και δεν είχαν καλές επιλογές στην άμυνα και στην επίθεση, όπως είχαν στο ξεκίνημα του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και πάλι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια”.

To Top