Καλύπτουν το “έγκλημα” Αρετόπουλου

Το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού ήταν το αποκορύφωμα, όμως η γενικά κακή διαιτησία του Αρετόπουλου, εις βάρος του Άρη θα έχει κάλυψη!

Ήδη οι φήμες από την Αθήνα, αναφέρουν και να διαρρέουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα o Αχαιός Δημήτρης Τσορτανίδης είδε στο βίντεο την φάση του πέναλτι (την ώρα που το συνδρομητικό “φρόντισε” να δείξει ελάχιστα κι από απίθανες κάμερες) και σημείωσε ότι ήταν πέναλτι.

Μεθοδεύεται με άλλα λόγια να καλύψουν το “έγκλημα” Αρετόπουλου, αν και υπάρχουν μια σειρά από… περίεργα σφυρίγματα. Το πέναλτι που δεν έδωσε η κορυφή του παγόβουνου.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον πρώτο ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο διαιτητής Αρετόπουλος μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω, προκαλώντας αηδία με τα σφυρίγματά του.

Προφανώς επειδή ο Άρης «έκανε το λάθος» να προηγηθεί μόλις στο 3′ με το γκολ του Παπαστεριανού, ο Αρετόπουλος έδειξε να βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μια και εξελίχθηκε στον… δωδέκατο παίκτη του Ολυμπιακού.

Σφύριξε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ των παικτών του Ολυμπιακού, έδωσε ένα πέναλτι, το οποίο δεν θα έδινε ούτε ο… Μαρινάκης, δεν έδειξε κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού (π.χ. Αμπντούν, Χολέμπας), δεν έδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Καζναφέρη! Αυτά ήταν τα πιο κραυαλέα, κι όλα μέσα σε μόλις 45′!

Στο ίδιο (τραγελαφικό) έργο θεατές.

To Top