Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ο πειστικός Άρης και τα… “απαγορεύεται”

O  Άρης έπεισε τον κόσμο του και το Κλεάνθης Βικελίδης έγινε η γνωστή καυτή έδρα στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Δυστυχώς, στην Ελλάδα κάποιες ομάδες απαγορεύεται να χάνουν, αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα στη συνείδηση της κοινής γνώμης ο Άρης δικαιούταν τους τρεις βαθμούς, τους οποίους θα έπαιρνε εάν ο Αρετόπουλος ακολουθούσε τον χρυσό κανόνα της διαιτησίας. Το 50-50.  
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 8
Η απόδοσή του ήταν εξαιρετική με μοναδική ολιγωρία στη φάση της ισοφάρισης στο 2-2. «Καθάρισε» όλες τις σέντρες, ωστόσο στάθηκε άτυχος στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού καθώς οι κόντρες κράτησαν την μπάλα μέσα στην περιοχή του.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ: 7
Η επιστροφή του στο κέντρο της άμυνας ήταν ικανοποιητική. Η άμυνα του Άρη είχε μεγαλύτερη πίεση στις πτέρυγες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δούλεψε καλά κλείνοντας διαδρόμους και κρατώντας τους επιθετικούς μακριά από την εστία.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 7
Συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία από το ΟΑΚΑ. Οι προπονητές του τον εμπιστεύονται και του δίνουν ειδικούς ρόλους. Τα πήγε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καλά, αρπάζοντας την ευκαιρία.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 7
Μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος αρχίζει να βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό. Η παρουσία του στα άκρα δίνει ισορροπία στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 8
Όσο περνάει ο καιρός δείχνει την πολύ μεγάλη ποιότητα που τον διακρίνει. Ο Ισπανός παρασέρνει και την υπόλοιπη ομάδα με τις εμπνεύσεις του. Εκτός από σκόρερ δείχνει πως είναι και εξαιρετικός δημιουργός.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 7
Ισχύει ότι και στην περίπτωση Καζναφέρη. Η παρουσία του στο χώρο του κέντρου δίνει λύσεις. Εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα βοήθησε επιθετικά και όχι μόνο στη φάση του γκολ.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Από τα καλύτερα παιχνίδια του Ισπανού από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Έκανε καλό δίδυμο με τον Παντίδο και ήταν αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7
Δραστήριος και κινητικός όπως πάντα. Αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της ομάδας. Αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε άμυνα.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 7
Μοιραίος παίκτης του Άρη και μάλιστα δίχως να έχει την ευθύνη. Η πλευρά του δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Έτρεξε και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Ίσως έδειξε απειρία στη φάση της αποβολής, αλλά δείχνει ότι καλύπτει άξια τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 7
Η αριστερή πλευρά μπορεί να πιέστηκε λιγότερα αλλά είχε κι αυτή αρκετή δουλειά. Ήταν ουσιαστικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και δικαίως έχει θέση βασικού.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7
Ο Πορτογάλος έκανε το γνωστό του παιχνίδι. Έτρεξε και κάλυψε όλο το χώρο ευθύνης του. κάνει πολύτιμη δουλειά μπροστά από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς και γενικότερα αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τους κίτρινους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ: 7
Η προσφορά του από την ώρα μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύτιμη. Συμμετείχε στο δεύτερο γκολ και μπήκε άμεσα στο ρυθμό του αγώνα. Η εμφάνισή του ήταν ελπιδοφόρα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: 6
Βοήθησε ανασταλτικά όταν η άμυνα δέχτηκε πίεση στα τελευταία λεπτά.
 
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: –
Πήρε λεπτά συμμετοχής μετά από δυο αγωνιστικές, ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί μια και αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Είναι μακράν η πιο ποιοτική ελληνική ομάδα. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει ότι δεν χρειάζεται κανένα «σπρώξιμο» από κανέναν Αρετόπουλο, γιατί απλά όταν γίνεται αυτό είναι εις βάρος της ομάδας και μόνο. Ο Ολυμπιακός ίσως δεν περίμενε αυτή την αντίδραση του Άρη. Δηλαδή το πάθος το οποίο επέδειξαν οι κίτρινοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και την απόδοσή τους από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Αγχωμένος μετά το γκολ του Παπαστεριανού ανακάλυψε πέναλτι στη φάση του Ψυχογιού. Δυστυχώς στην Ελλάδα μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Με λανθασμένες αποφάσεις οι βοηθοί Μαγιάννης, Ποντίκης.
To Top