Καλώς ήλθατε! Καλώς σας βρήκαμε!

Η ιδέα να δημιουργηθεί ένας διαδικτυακός τόπος που θα ασχολείται αποκλειστικά με την επικαιρότητα και την ειδησεογραφία του Άρη υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό πολλών. Υπήρχε και στο δικό μου και οι συγκυρίες ευνόησαν να γίνει αυτή η ιδέα πράξη αυτό το καλοκαίρι. Υποσχέσεις δεν θέλω να δώσω. Συνέπεια θα προσπαθήσουμε να έχουμε πρωτίστως. Συνέπεια στις αρχές μας ως δημοσιογράφοι, συνέπεια στην εγκυρότητα των ειδήσεων που θα παραχθούν, συνέπεια στο να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό.

Δεν είναι εύκολες οι μέρες για κανέναν. Ούτε για μας, ούτε για τις ομάδες του Άρη, ούτε για τους φιλάθλους του Άρη…
Η ποδοσφαιρική ομάδα προσπαθεί να διατηρήσει την υγεία της μέσα σε ένα σαθρό περιβάλλον και το καταφέρνει και της αξίζουν συγχαρητήρια, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων και των αγωνιστικών επιτυχιών ή αποτυχιών. Δευτερεύουσα σημασία έχουν αυτά στις μέρες μας και το διαπιστώνει εύκολα κανείς αν κοιτάξει γύρω του…

Η μπασκετική ομάδα παλεύει να διατηρήσει την οικονομική βιωσιμότητά της. Συνεπώς πρώτος στόχος είναι να χρωστάει λιγότερα το καλοκαίρι που θα έρθει ή να μην χρωστάει καθόλου, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο μπασκετικός Άρης έκανε βήματα πίσω τα τελευταία χρόνια, πληρώνοντας κακές επιλογές στην στρατηγική του. Είναι όμως ένα τμήμα που – θέλει δεν θέλει, μπορεί δεν μπορεί – (θα) έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος ξεκίνησε μια προσπάθεια να… συμμαζευτεί η κατάσταση. Αυτή η προσπάθεια θα έχει επιτυχία μόνο αν υπάρξει στήριξη του κόσμου. Τόσο απλά.

ΥΓ: Νιώθω τυχερός που μου δίνεται η δυνατότητα να γράφω σε έναν τέτοιο διαδικτυακό χώρο. Είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τις εφημερίδες “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” γιατί εκεί έμαθα να δημοσιογραφώ. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω επίσης τον Λευθέρη Πλακίδα, τον Παναγιώτη Καπάζογλου, τον Γιώργο Τραπεζανίδη, τον Γιάννη Νικολάου, τον Πάρι Καλημερίδη, τον Γιώργο Τότσικα, τον Αλέξη Τσατσούλη, τον Βαγγέλη Ιωάννου και τον Γιώργο Λυκουρόπουλο. Όλοι τους με βοήθησαν, σε μια πορεία 15 ετών, να αντιληφθώ με τον καλύτερο τρόπο την δημοσιογραφία.

To Top