Σε ρυθμούς προετοιμασίας οι «κίτρινοι»

Δίχως προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, η οποία έχει οριστεί για τις 8 Οκτωβρίου. Παίκτες και τεχνικό τιμ συνεργάζονται άψογα και όλα εξελίσσονται βάσει προγραμματισμού.

Από τις 16 Αυγούστου, όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του τμήματος, όλοι οι παίκτες του Γιώργου Περσιανλή συμμετέχουν ανελλιπώς στις προπονήσεις. Ο Ιβαΐλο Μπαρούτοφ ενσωματώθηκε στο σύνολο τη δεύτερη εβδομάδα, ενώ την περασμένη Πέμπτη εντάχθηκε και ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, ο οποίος απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ομάδα. Σε πρώτη φάση η ομάδα δούλεψε πάνω στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση. Πλέον, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στον τομέα της τακτικής. Θετικό στοιχείο για τον προπονητή των «κίτρινων» είναι το γεγονός ότι οι προσθήκες νέων παικτών έγιναν έγκαιρα, γεγονός που τον βοήθησε να δουλέψει από την αρχή με ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Θύρας 3 αλλά την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η μεταφορά της προετοιμασίας στο Αλεξάνδρειο, το οποίο θα αποτελεί και την έδρα του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

To Top