Καμία αναφορά στον Άρη από τον κόουτς της Γκόμελ

Έπειτα από δύο μήνες, η Γκόμελ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, επικρατώντας με 1-0 της Ντιναμό Μπρεστ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής της αντιπάλου του Αρη στο Europa Conference League, Βλάντιμιρ Νεβίνσκι, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στους κιτρινόμαυρους.«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, γιατί δε είχαμε πάρει στο πρωτάθλημα εδώ και καιρό. Επιπλέον, η Γκόμελ είχε να κερδίσει πολύ καιρό στο γήπεδό της την Ντιναμό. Χαιρόμαστε πολύ που διακόψαμε το αρνητικό σειρά και δώσαμε στους θαυμαστές θετικά συναισθήματα. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Κάπου, δεν λειτούργησαν όλα ως προς το τρόπο του παιχνιδιού, βιαζόμασταν να πάρουμε αποφάσεις. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα, αλλά δεν θα ήταν καλό».

Είπε ακόμη: «Ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες (σ.σ. ζέστη), οπότε η μπάλα κινήθηκε αργά. Και πάλι βιαζόμασταν να πάρουμε αποφάσεις. Υπήρχαν πολλές απώλειες σε απλές καταστάσεις. Προσπαθήσαμε όμως να αυξήσουμε τον ρυθμό μεταβιβάζοντας την μπάλα. Σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και, μου φαίνεται, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να διπλασιάσουμε το προβάδισμα παρά να δεχτούμε γκολ».

Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του προς στιγμήν…

To Top